Travel
Geen reacties

Backpacken in Azië? Een erg toegankelijke reiservaring!

Backpacken in Azië

Ga je binnenkort backpacken in Azië of ben je aan het overwegen om je vliegtickets te boeken? Dan is Azië een goede keuze! Of je nu voor het eerst gaat backpacken of al een geweldig avontuur mee hebt gemaakt elders in de wereld: Azië is een erg toegankelijk werelddeel. Het is voor de beginnende en ervaren reiziger een uitstekende reisbestemming. Om je alvast op weg te helpen, lees je hier de beste, leukste en mooiste landen waar je kunt backpacken in Azië.

Backpacken Azië: de route bepaal je zelf

Wellicht wil je graag weten wat de ideale backpack route in Azië is. Echter, dit is volledig afhankelijk van het reisdoel dat je voor ogen hebt. De kans is groot dat je het liefste alles van het continent wilt zien. Maar er komt altijd een moment dat je keuzes moet maken. Wil je graag kennismaken met het boeddhisme of Hindoeïsme en sla je graag de spirituele kant op? Of bekijk je graag zoveel mogelijk wereldwonderen, indrukwekkende tempels en gigantische stoepa’s? Of pak je het liever wat relaxter aan en lig je graag op het strand na een dagje surfen?

 

Backpacken door Azië, de meest geliefde route

Het zuidoosten van het continent is toch wel een van de meest geliefde routes als je wilt backpacken door Azië. Denk hierbij aan de landen zoals Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam. Dit stuk is erg toegankelijk. De locals zijn ingesteld op toeristen en overal kun je voor slechts een paar euro overnachten in een hostel. Ideaal, want zo kom je eenvoudig in contact met andere backpackers, die misschien ook wel dezelfde reisroute als jou hebben.

 

Backpacken Azië, welke landen?

Ga je backpacken in Azië, maar weet je nog niet naar welke landen je wilt gaan? Dat is een erg begrijpelijke vraag. Zoals hierboven al staat, is het zuidoosten van het continent erg gewild en geliefd. Maar laat je de honderden backpackers liever links liggen? In dat geval kunnen landen, zoals Sri Lanka, Japan, Iran of Oezbekistan een betere bestemming voor je zijn. Bekijk online alle mogelijkheden die er zijn en stippel de ultieme reisroute voor jezelf uit.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu