Lifestyle
Geen reacties

Botox: de voor- en nadelen 

botox in hoofd spuiten

Een botox behandeling kan je prima afhelpen van nare fronswimpels en al even lelijke kraaienpootjes. Tegenstanders herkennen een botox gezicht meteen, ondanks het feit dat volgens de behandelaars er sprake is van een natuurlijke uitstraling. Botox injecties zijn tegenwoordig voor zo goed als iedereen bereikbaar vanwege de lagere botox kosten, terwijl vroeger alleen de bekende Nederlanders aan een botox gezicht te herkennen waren.

Botox bijwerkingen

Of er botox bijwerkingen zijn? En of! Een botox behandeling is, zo stellen de behandelaars, veilig. Daarmee vergeten ze echter een aantal zaken die wellicht dan wel veilig zijn, maar die allesbehalve voor blije gezichten zorgen. Zo is bekend dat als botox te hoog wordt geplaatst, je zomaar hangende oogleden kunt krijgen. Te laag betekent dat je te maken kunt krijgen met een dropping ooglid. Te veel kan weer voor een combinatie van beide afwijkingen zorgen; heerlijk hoor, die veilige botox injecties. Stel er gaat iets mis met een behandeling van je liplijntjes, dan kan het zomaar zijn dat je gaat kwijlen en uit een rietje moet drinken. Je mond wil dan niet helemaal goed dicht namelijk. Bovendien kunnen door een verkeerde botox behandeling mensen niet meer lachen. De botox kosten zijn dan weliswaar laag, de gevolgen desastreus.

Zij durven het risico wel aan

Natuurlijk kan het ook gewoon goed gaan. Vaak gaat het ook daadwerkelijk goed. Dan verdwijnen rimpels als sneeuw voor de bekende zon en heeft de behandeling inderdaad een natuurlijk resultaat. Voordeel is ook dat er altijd snel behandeld kan worden en dat er sprake is van een tijdelijk effect. Met name dat laatste is dus interessant. Een vergissing kan echter niet onmiddellijk verholpen worden. Als je pech hebt, dan moet je dus even genoegen nemen met drinken uit een rietje en ga je even kwijlend door het leven. Het is niet anders. Een opmerkelijke ontwikkeling is overigens dat ook mannen tegenwoordig steeds vaker voor een botox behandeling kiezen. Zij durven het risico wel aan.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu