Fashion
Geen reacties

De schoenentrends voor deze winter

Bij ieder seizoen hoort een nieuwe trend. Zo dragen we in de zomer meer losse kleding en in de winter warmere kleding. Ieder seizoen vernieuwen we onze kledingkast om er zo modieus mogelijk uit te zien. Toch willen we ook altijd meegaan met de laatste trends. Daarom schrijf ik deze blog. Hierin lees je alle te verwachte trends voor deze winter op het gebied van schoenen. Natuurlijk heeft een deel te maken met het veranderende weer wat we ieder jaar weer zien. Een ander deel heeft echter ook te maken met wat minder vaak voorkomende invloeden. Zonder verder gedoe hierbij de schoenentrends voor deze winter die ons alvast zijn opgevallen.

Schoenen met een goede pasvorm

De eerste trend die ons is opgevallen zijn schoenen met een goede pasvorm. Deze trend zagen we ook al in de zomer en de herfst en lijkt nu verder door te zetten naar de winter. Waarschijnlijk is deze trend komen bovendrijven door de epidemie. We zijn namelijk allemaal iets meer de natuur in gegaan en ook deze winter lijkt dat zich door te zetten. We zien dat er steeds meer mensen zijn die gezellig een stukje gaan wandelen, nu nog steeds heel veel andere uitgaans gelegenheden dicht zijn. Hierdoor zijn goed zittende schoenen steeds populairder geworden. Deze schoenen worden ook wel comfortschoenen genoemd. Een bekend voorbeeld van een comfortschoen die mateloos populair is, is bijvoorbeeld dr. Martens en Mephisto schoenen.

Sloffen

Zoals iedere winter zien we ook sloffen weer voorbij komen. Echter is deze trend nu nog groter dan normaal. We zijn weer met zijn allen gaan thuiswerken en dat zie je terug in de verkoop van lekker warme sloffen en pantoffels. We willen als we thuiswerken natuurlijk lekker profiteren van warme voeten en daarom zien we de verkoop van sloffen exploderen. Mensen zijn meer thuis en hebben dus vaker sloffen aan hun voeten. De lekkerste sloffen vinden mensen toch wel degene die gevoerd zijn met bond. Dat brengt ons direct op het volgende punt.

Schoenen met een voering van bont

Hoewel bont nog steeds in de schijnwerpers van milieuorganisaties staat, trekken wij ons er steeds minder van aan. Dit zie je goed terug in de verkoop van schoenen met een voering van bont. Hierbij kun je denken aan het schoenenmerk Ugg of aan de stevige herenstappers van Panama Jack. Stuk voor stuk schoenen die het ook deze winter weer heel goed gaan doen en schoenen met een voering van bont.

Succes!

Ik hoop dat je inspiratie op hebt kunnen doen voor jouw nieuwe winterschoenen en dat je wat leuke tips hebt gevonden in deze blog. Ik wens je in ieder geval hier veel succes.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu