Geen categorie
Geen reacties

Foto op canvas

canavs

Je hebt ze vast al bij menig woonkamer of slaapkamer voorbij zien komen: een foto’s op canvas. Een foto op canvas is net even wat anders dan een simpele foto in een fotolijstje. Canvas is namelijk gemaakt van ruw en elastisch katoen wat zorgt voor een klassiek effect. Je foto komt met canvas dus goed tot zijn recht en heeft de uitstraling van een schilderij wat zorgt voor een prachtig eyecatcher in je interieur.

Naast dat een foto op canvas erg mooi is, heeft het ook voordelen. Zo is canvas gemaakt van zeer licht materiaal, dit zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kan ophangen. Er zijn tegenwoordig zelfs geen schroeven meer voor nodig, doordat het schilderij zo licht is kan je deze ook met plaktape op de muur bevestigen. Een ander voordeel is dat foto’s op canvas gemakkelijk zijn schoon te houden. Door het materiaal kan je er gemakkelijk een vochtige doek overheen halen.

Je kan een foto afdrukken op canvas is verschillende kleuren om de foto meer effect te geven. Zo kan je kiezen voor zwart/wit of voor sepia. Zo geef je de foto een extra touch of kan je ervoor zorgen dat de foto mooi aansluit bij je interieur. Daarnaast zijn de foto’s in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Ben je benieuwd naar hoe jouw foto op canvas eruit komt te zien en wat de prijzen zijn? Neem dan een kijkje op de website van fotoopcanvas.nl.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu