Geen categorie
Geen reacties

Prachtige locaties in Nederland om een vakantiehuis te kopen

Een mooie locatie om vakantie te vieren is dichterbij dan je denkt. Je hoeft je niet druk te maken over het regelen van een visum of reisverzekeringen. Nederland heeft veel mooie plekken met mooie vakantiehuisjes, waar je elk moment naartoe kunt om tot rust te komen. Hieronder laten wij een aantal mooie plekken zien waar je een vakantiehuis kunt kopen. 

Veluwe 

De Veluwe is een groot natuurgebied dat ligt in Gelderland. Het natuurgebied heeft veel bezienswaardigheden en heeft verschillende soorten landschappen. Zo zijn er bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Een actieve vakantie met veel wandelingen of picknicken in de duinen van de Veluwe zijn hier heel goed mogelijk. 

De Biesbosch

Het nationale park de Biesbosch is een prachtig recreatiegebied met veel natuur en water. Het park is gelegen in de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland. Houd je veel van wandelen, dan zit je in Nationaal Park de Biesbosch op de goede plek. Het park heeft veel wandelroutes met mooi uitzicht. 

Vinkeveense Plassen

De Vinkeveense Plassen is een natuur- en watersportgebied gelegen in de provincie Utrecht. Als je van varen houdt, dan zit je goed met een vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen. Er zijn daar veel watersportcentra en aanmeerpunten te vinden waar je een boot kwijt kunt. 

Maasduinen

De Maasduinen is een nationaal park dat gelegen is in Noord- en Midden- Limburg en ligt tussen de rivier de Maas en de Duitse grens. Het is een plek waar water en bosgebied samenkomen. Ook zijn er veel bijzondere dieren te vinden, waaronder de nachtzwaluw en de kraanvogel. 

Spaarnwoude

Het Spaarnwoude is een recreatiegebied dat ligt in Noord-Holland. Een geschikte plek om een vakantiehuis te kopen als je dicht in de buurt wilt blijven van Amsterdam en Haarlem. In dit gebied zijn er veel activiteiten te doen, waaronder klimmen, paintballen, skiën, wandelen, etc. Een gebied waar je je nooit zult vervelen!

Het is bij deze plekken heel goed mogelijk om een vakantiehuis te kopen. Bekijk de mogelijkheden online bij Droomparken Verkoop!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu