Lifestyle
Geen reacties

Top 10 parfums voor vrouwen volgens mannen

vrouwen parfum

Een vrouw zonder parfum is als een mooi opgemaakt bord eten zonder geur: het ziet er goed uit, maar er ontbreekt iets. Vrouwen parfum is gelukkig in een overweldigend groot aanbod beschikbaar. Voor elke vrouw is er wel een passende geur. Hoewel de vrouw het parfum draagt, is het oordeel van de man over vrouwen parfum niet onbelangrijk. Je kunt als vrouw wel denken dat je goddelijk ruikt, maar wat is het lekkerste vrouwen parfum volgens mannen? Hieronder vind je de top tien beste vrouwen parfum die door mannen is samengesteld. Deze top tien bevat zowel dure als goedkopere parfum. Maar gelukkig bepaal je uiteindelijk zelf welke parfum het beste bij jou past en wat het beste vrouwen parfum voor voor jou is.


1. Lancôme – La Vie Est Belle
2. Giorgio Armani – Si
3. Chanel Coco – Mademoiselle
4. Roberto Cavalli – Eau De Parfum
5. Paco Rabanne – Lady Million
6. Cacharel – Noa
7. Issey Miyake L’Eau D’Issey
8. Guess – Seductive
9. Thierry Mugler – Alien
10. Emporio Armani – Elle


Tips voor het vinden van de geur die bij jou past


Natuurlijk kun je met bovenstaande lijstjes naar je favoriete parfumerie gaan, maar hoe vind je nu de juiste geur? Parfum voor vrouwen schaf je het beste helemaal alleen aan. Zo kom je thuis met de geur die jij lekker vindt in plaats van met de lekkerste vrouwen parfum volgens mannen. Gebruik, voordat je een parfum voor vrouwen uitprobeert, van te voren uiteraard zelf geen parfum. Probeer maximaal twee tot drie geuren direct op je huid uit en neem daarna een pauze van minstens een half uur. Zo weet je exact hoe de geur zich bij jou ontwikkelt. Je kunt van te voren ook met een papiertje de geur van een lekkere vrouwen parfum beoordelen.


Ga op je gevoel af

Voel je je aantrekkelijker of zelfverzekerder? Goed gedaan. Dan maakte je de juiste keuze! En wanneer je na een poosje het parfum niet meer ruikt heb je het helemaal goed gedaan want dan ruik je naar jezelf.
Behalve achter je oren, in je nek, in je arm- of knieholtes moet je ook eens wat parfum in je navel spuiten. Door de vorm van je navel en de temperatuur komt jouw lekkere vrouwen parfum extra goed tot zijn recht.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu